Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om min mamma


En mamma som ser

Dikt av Julia Engström

Jag har en mamma som ser.
När hon får höra detta vet jag att hon ler.

Hon ser mig alltid, finns där i mörker och ljus.

Fångar upp mig när det blir för mycket sus och dus.

Hon är min livboj när jag har det svårt, den som håller mig över ytan.

Tröttnar aldrig på att lyssna och hjälper mig gärna att laga storkok i stora grytan.

En mamma som ser borde alla ha.

Det är så det ska va!




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-14 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP