Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Reagens är inte motsvarigheten eller ens motsatsen till agens. Reagens är en kemisk reaktion som söker visas på för att nå någon resultat, önskat eller bara som en händelse. Agens å andra sidan är något som utspelas av att jaget agerar.


Dagens rimliga möjlighet 2016 06 16





Tron på att vinna ett kärnvapenkrig
kräver både känsla av en intrig
även en rent kemisk som fysisk reaktion
där många fler än levandes en miljon

individer går samtidigt upp i rök
där det allra värsta av flygande stök
blir än värre än gräshoppor o sand
upprör såväl hav som folkligt land







o




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-06-14 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP