Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

falsk trygghet



Vi kan klippa vårt hjärta i strimlor
som fåglar flyger de iväg
falsk trygghet välter våra hus
aldrig får vi glömma oss
vad som hänt Peter Parker
många sår vandrar omkring
invirade som mumie
de mumlar
visst kan det vara så
det finns galningar som går omkring
talar till väggarna,
Mot bättre vetande hävdar
de sin självbestämmanderätt
väl så
de mumlar
alla ska vi ju dö
men ingen lyssnar






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-06-14 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP