Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaknade i morse,

kände nån höll sin.
höger tass på min höger axel-
hunden sov bredvid mig hela natten..'
hon viste nåt var fel.
sov nästan inget hela natten.'
hade huvudvärk mådde inte bra.
vaknade kände att man inte var ensam.
bad dom lämna mig i fred.
undrar om nån mer har upplevt detta-
bodde i ett spökhus i småland.
av birgitta skrev nu 15.6 2023




Skapa | Skriva av siv birgitta.a. VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-06-15 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP