Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer jag sent?


inte nu igen grannen knackade på
ombytet kläder hänger på galgen
sent fick tvillingarna sin mat
ska gratulera hen
bättre kommer hel än trasig

inte sant klokuggla kram<3

behöver varva ned
hektiskt förmiddag
vattnade växterna och handlade
kastade åter skräp
förstår mig inte på
först slår de in allt i en kartong
ovanpå den ytterligare
nog var det bättre över disk
enbart sin egen kasse




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-06-15 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP