Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KAM är ett wienerbröd, men de visste ni förstås.


Tyst salong

En frisör med salong i Kungsbacka
ville inte med kunderna snacka.
Han skrev en skylt "Tyst salong,
men sjung gärna en sång,
kaffe med kam bjuds för att tacka!"




Bunden vers (Limerick) av Cikoria Blå VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-06-15 13:18



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Dessa fruktade drickare av kaffe, till och med en Affe, råkar sätta i sig sådana bröd, så på dem går ingen nöd, de är på gång dagen lång, där kallas för hetta te
salong...
2023-06-20

    Lena Söderkvist VIP
Generös publik i den salongen. Ännu en skojig limerick, denna med oväntat slut.
2023-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP