Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stora salen



igår somnade jag i din länsstol
då skymningen föll
lyfte av det skyddande täcket
satte mig försiktigt
kände mig omringad av solen
trots stolen står längst in
i stora salen
för inte solen ska bleka den
den ser likadan ut
som när du försvann




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-06-15 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP