Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden på besök

du kom som en mörk svart vind.
svepte som en stor våg av död o kyla.
tog tio av mina katter,. med dig på en vecka.'
du tog mina 5 små kissar 4 månader,
du tog min gullet .min älskade lurven.
du tog falcon ,kungen..
du tog ragnar o jumbo.
dom dog o led . varför döden du är en stor plåga.
varför tar du alt som står mitt hjärta nära.
du kan aldrig knäcka mig helt.
kärleken till dom jag älskar.
håller mig vid livkärleken-
kärleken är större en döden.
döden mitt liv är fullt av tårar.
katterna vinglade efter tre dar var dom döda,
kaninerna i ladan dog,
hönsen dog till sist flyttade tillbaka till stan.
jag tänker på det varför.
bodde ensam skogen med minna barn-ville vara i fred min ena son dog
av birgitta skrev nu 15 6 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-06-15 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP