Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gemensamt skriven av mig och Elinor Sörensson. Foto - Elinor Sörensson.


Min Ampiainen


Ampiainen
retsticka där

Lockat dig hit
med saft så söt
av röda bär

bortviftandet
tecknen och
kakorna till
smulesand

gullgul rand
i rumpvirveldans
bland gardin
och porslin

men så uppfångas
allt svirrande
av fladdervind
och sväljs av den
duvblåa rymd

Kliande svidande
minne lämnade du här
Ampiainen




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-06-15 18:30



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En ovälkommen gäst som beskrivs nästan kärleksfullt här. Ampiainen är ett vackert ord.
2023-06-16
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP