Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tid


uppvaknande

 

 

 

himlen över

ögonlock

 

ett ljusnande skört

nytt

 

 

väntar

 

genom grynings öppna

insläppt

 

rörelse




Fri vers av in effigie VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-16 04:59



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
(...utan flyglarm...)
2023-06-16
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP