Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
godmorgon klokuggla


mopsen

hundens stirrande öga
blodsprängt irrade i sin håla
liksom dvärgen inlåst i en grotta
förkrympt i själen till vad avlad
krumma ben vanställt sinne
nära den hunden går
håller kopplet i hand
den fasansfulle
med tunga steg trampar ned
bror och syster
om de inte lyder

Aldrig bakåt han ser
vad eller vem han över klev
herre och hund
märkligt lika gillar mest av allt
tortyr där blodet flyter




Fri vers (Fri form) av morgonstjärna VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-06-16 06:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP