Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
INGEN TÄVLING


AVSAKNAD AV TÄVLINGSINSIKT

Trots att jag hade jag hade en morfar som hade arbetet som gud och en mamma som eftersträvade perfektion hade jag ing tävlingsinstinkt. Kanske mot mig själv någon gång.
Jag tycker inte om att bil jämförd, kanske mot mig själv någon gång.
Jag passar bättre i samarbete.
Det yttersta samarbetet finns i en symfoniorkester.
Där krävs det tt du lyssnar med båda öronen .På din granne på dirigenten och på dirigenten .Det krävs att du är helt närvarande.
När konserten är avslutad och du vet att du inte har gjort bort dig kan du ta emot applåderna med djup tillfredsställelse.

När har du tävlat?
I hur många kilometer du cyklat hur många kilometer per dag.
Benmuskaturen värkte men det var värkte men det var värt det.




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-06-16 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP