Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att mötas


Ett riktigt möte

Dikt av Julia Engström.

Jag gillar inte kallprat.
Det får gärna vara varmprat.

Väck mig när festen är över o livet tar vid.
Dansa med mig och låt mig gå bredvid.

Jag lovar att genom stormarna hålla din hand.
Bara du tar med mig in i ditt själsliga land.

Jag vill se det som finns därunder.
Skräms inte av blixtar och dunder.

Så var snäll och öppna din dörr.
Det blir ett möte du inte upplevt förr.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-06-16 14:52



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att låta människan i sig komma fram, visa mänskliga känslor.
2023-06-18

  rostspik VIP
Kallprat är bland det värsta som finns.
När det blir sånt där stelopererat nonsens.
2023-06-17

  Recycled Redhead 3.0 VIP
Tycker mycket om den här texten.
2023-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP