Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

identitet



Jag är grym som vargen
och falsk som räven
radikal som utmätningsmannen
dessvärre även skoningslös
vet numera hur fattig
den blinde och lytte blir
skjut för spjället
regla dörren

det kommer luffare på vägen





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-06-18 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP