Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


they all woke me up


from my sleep of a thorny rose
drar ur kontakten finns ingen
synergi mera med nätets aktörer
det är en stor skam
drogkulturen slår sig samman
med de manipulativa odjuren
som ett gift i samma kropp
lärdomar får vi inte gratis
somliga är goda
andra onda
de har kostat oss ett högt pris
älskade klokuggla <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-06-17 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP