Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksförklaring


Det bryr jag mig inte om

Om jag får vänta på dig ett tag,
det bryr jag mig inte om,
bara du och jag
tillsammans vi finns kvar
Om det är mörkt och kallt
Det bryr jag mig inte om
Om du finns här trots allt
Kan vi glömma allt som var

Ref.
För den tid vi fått att vara
tillsammans är en nåd,
Som vi kan slösa och inte spara
När vi tillsammans har vi råd
Inte tråkas ut utav tristesserna
Inte petimetra petitesserna
Blott nalka oss helt försiktigt
Det som faktist är viktigt
För att du faktist kom till mig
är det jag bryr mig om med dig

Att du fumlar och ett glas går i kras
Det bryr jag mig inte om
Är ju ej drömmar men bara ett glas
Som blitt till skärvor i ett slag
Att du somnar i soffan var kväll
Det bryr jag mig inte om
Att det ibland kan bli lite gnäll
Men det går över under en dag

Ref.

Att du låter när du har somnar bort,
Det bryr jag mig inte om
Och att mina fingrar har snart domnat bort
För att du somnat på min arm
När du inte har satt håret upp snyggt
Det bryr jag mig inte om
Att du har somnat och och du sover så tryggt
Fast jag blir alldeles för varm







Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knickedick
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-31 09:55



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
En fin och lätt sjungen text :)
2023-07-31

  Marita Ohlquist VIP
Fin text i kärlekens namn.
2023-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick