Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jordbro


om en enda blick själen fick
i källan
eller tog en klunk ur Mimers brunn
då vandrade den över regnbågsormen

såg alla svar den en gång sökte




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2023-06-18 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP