Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Fågel vis... Av Ewa-Britt Nilson 2023-06-18. Om bilden. Den där mer sfärliknande formen i rutmönster c3, ser ut som ett äpple bland citronerna. Som en skatt bland clementiner.


Kommentar på en text (2733) bara rim






Innehållet är riktigt intressant,
den är uppställt just som elegant,

ja jäklar i min lilla låda,
nu får en allt som skåda,

en som tankens egna nöt,
som en ju vill ha löst då en skröt.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2024-02-07 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP