Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade mamma av diamanter

Aldrig mer midnatt.
Aldrig mer morgon.
Men himlens stjärnor kan ingen ta ifrån dig.

Aldrig mer vår.
Aldrig mer sommar.
Men havets indigoblå doft kan ingen ta ifrån dig.

Aldrig mer jag hör din röst.
Aldrig mer jag känner dina kramar.
Men de vita liljorna kan ingen ta ifrån dig.

Aldrig mer jag gråter som nu.
Aldrig mer jag känt mig så moderslös.
Men ängar av minnen kan ingen ta ifrån dig.

Aldrig mer denna sorg.
Aldrig mer denna smärta.
Men min älskade mamma, nu har himlen tagit dig ifrån mig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-06-18 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP