Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det finns vissa regler i livet som jag följer. Inte för att jag satt upp dessa regler för mig att följa, utan för att jag verkar följa vissa regler, att jag inte överträder vissa gränser. Förmodligen för att det finns ett 'före' och ett 'efter'.


Dagens limerick 2009 07 11




En någon som är född i Örebro
bör aldrig med sin själ eller sko
utöva sport att en del gränser beträder
heller ej någonsin gör vissa räder
mot andra människors liv samt ro




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-06-19 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP