Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Segel av prästkrage

Somnar vid din sida.
Så som de drömmar som är vi.
Vaknar vid din sida.
Så som kittlande sommarvind i fullblom.
Resten är endast nystan av dimma.
Sträcker ut min hand.
Rör vid dig som av videung.
Fast mer äkta.
Mer nära.
Som om vi alltid seglat.
På livets vintergata.
En natt.
En morgon.
Så underbar.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-06-20 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP