Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bollplank

att ventilera frågor
med en vän då kan vi
utbyta erfarenhet
som ger förståelse
som vi själva inte
upptäcker
är vi fler som finner
samma fenomen negativt
kan då modifiera

statistik ger även svar
Då fylls varje ven
som av blodtransfusion







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-06-20 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP