Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fasanfull är kärleken

 

 

Jag drömde mig!

Fred

Och det blev krig igen och igen och igen

 

Jag drömde mig!

Kärlek

Och fick hat och hat och hat tillbaka i stället

 

Jag drömde mig!

Barn och familj

Och det blev ingen av dem djävular i stället

 

Jag drömde mig!

Vänner för livet

Och det blev utnyttjande för livet

 

Jag drömde mig!

Sanningen för livet

Och det blev lögnarna för livet som styr

 

Jag drömde mig!

Ett hemland och en säng i horisonten

Och det blev bara fasanfull flykt för livet

 

Jag drömde mig!

Rättvisa för alla

Och det blev tvånghjärntvätt för alla av västländerna

 

Jag drömde mig!

Jorden som ett paradis att leva i för alla

Och jorden förblev till ett helvete att bo i

 

Jag drömde mig!

likvärdigheter för alla

Det blev en religion för alla

 

En fasanfullkatastrof!

En inbindnings av lögner, ondskan och hämnd

Som heter kärlek

 

Inget för mig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-06-21 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP