Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8719

 

 

Ensamheten är

som mest påtaglig  när man

har födelsedag




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-21 16:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
I en del fall stämmer det redan innan födelsedagsbarnet hunnit bli tonåring.
2023-06-25

  Respons VIP
Sant och slagfärdigt!
2023-06-22

    Ohemulen VIP
Ajajaj...
2023-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP