Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Skrivkramp igen och igen.....

Jag är vinden som
smeker ditt gyllene hår
kysser och biter
dina blossande kinder
brusar mellan dina lår

Du är rågen som
som skyr frostiga nätter
och längtar efter
en värmande hand, jag är
vinden ditt sällskap ibland

Vi är för evigt
ett par du och jag ett rö
som är rädd för att
dö och en vind som en dag
ska sluta sjunga för dig




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-08-14 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP