Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra fågelarter

Jag såg himlen brinna.
Jag såg eldens stjärnor.
Jag såg sommaren smälta bort.
I min hand.
Där tysta svalor byggt sitt bo.

Jag hörde natten älska.
Jag hörde älskande nätter.
Jag hörde sommaren bli något vackrare.
I min hand.
Där skönhetens svanar brett ut sina vingar.

Jag kände så mycket mer.
Jag kände ännu mer nu.
Jag kände sommarens närhet så nära.
I min hand.
Där ståtliga havsörnar för oss närmre.

Jag skulle vilja säga så mycket.
Jag skulle vilja låta orden smeka dig.
Jag skulle vilja sommaren blev våran.
I min hand.
Där harmoniska pärlugglor ruvar.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-23 04:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP