Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

Ingenting är som nu.
Ingenting är som då.
Ensamhetens skal.
Äter upp mig inifrån.
Sakta.
Midsommarblomsterna vissnar.
Imorgon.
Men lever idag.
Tårarna överlever.
Saknaden segrar.
Jag förlorar.
Men jag ska le.
För idag ska vara glädjens dag.
Med blommor i håret.
Med målade läppar.
Jag ska skåla för midsommaren.
Jag vill ju det.
Det gör bara så ont.
Så omänskligt ont.
Men jag lovar.
När jag sitter.
Under äppelträdets tak.
Jag tänker på dig.
Mamma.
Du plockar himlens blommor.
Jag binder dem till en krans.
Som om vi vore här.
Tillsammans.






Fri vers av Black raven VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-23 08:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här dagen är speciell, lockar fram särskilda känslor. Dagens avslutning, nattetid, är bäst.

Då berättar drömmen allt. Så var vaken.
2023-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP