Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valet

Livet fanns
med viss insikt, även
för den som vid födseln var oönskad
moderns främande skugga
förljugna sammanhang
meningen, fanns den
stillsam genomskådning
avslöjade förvrängda ansvar
livets meningslöshet
viljan
talat nog skrivit nog
ensam nej kommer aldrig att bli
de andra kommer lite senare, så
med nyansrika spelkulor i
fickorna blev valet att
tro på sig
själv




Fri vers av Rolf Winnerholm VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-06-25 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP