Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Jag överlevde 1998. Av Eijra 2023-06-26. Datum står för när texten blev läst och kommenterad, oavsett då texten skrevs.


Kommentar på en text (2557) bara rim





Jo det var en omtumlande sannsaga,
som en sådan där oskriven inlaga,

ett sorts rop på fort sättning,
liksom livet i ledet rättning,

så frihetens fågel kan fritt flyga,
i glömskan faller de mer blyga...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-06-26 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP