Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
godmorgon klokuggla<3


vardagslunket



är det svårt hålla sams
ständigt och jämt samma trams
över köksbordet
då farsan vill ha sista ordet
och slår näven i bordet
måndagen linkar fram
dagen före den var varm
och midsommardansen
där förlorade mången kransen
och sansen
dessvärre skottskador en del fick
en och annan
dessutom en illvilligt blick




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-06-26 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP