Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att värna naturen


Skogen är min bästa vän

Dikt av Julia Engström.

Skogen är min bästa vän, hon fyller mitt liv med mening.

När jag går själv i naturen känner jag mig aldrig ensam, det är vad jag kallar själslig rening.

Annat är det i folkmassor, där skriker hjärtat av ensamhet.

Helst skulle jag bo mitt ute i ingenstans men det är svårt att hitta jobb där till mitt stora förtret.

Tänk att lite skog kan ge så mycket.
Jag behöver gröna oaser i stadens brus, annars pallar jag inte trycket.

Så sluta hugg ner mina vänner träden.
Vi behöver mer skog o mindre kalhyggen i den här världen.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-27 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP