Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus och skugga



Tror ingen noterar
att träden spelar

ljus och skugga
i gräset,
en solig sommardag -

som ett sprattelspel på scen,
ett narrspel om envar.

Så skrivs
utan mening och punkt
våra ögonblick på rad.






Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-06-27 16:23



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
det växer en visa i gräset
noterad med kottar och pinnar
för den som kan läsa
och hör
2023-09-17

  ResenärGenomLivet VIP
Tänk så mycket man kan se och vara med om, om man bara stannar upp ett ögonblick...något vi borde göra oftare...tack för en fin dikt...
2023-07-16

    ej medlem längre
Men du noterar ju...
noterar fint
välkomponerad text

2023-06-28

  Ulf Carlsson VIP
Här har dock trädens musik "noterats" som ett tillfälligheternas marionetteater med "Envar"!
2023-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP