Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om de där människorna som jag aldrig i hela mitt liv skulle kunna lita på


falskhet

skrattar glatt kort skratt
ett leende på läppen
men ögen ljuger ej




Bunden vers (Haiku) av Zaldo
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-08-14 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zaldo
Zaldo