Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beröm


Funderingar

Alla människor har sina fördelar och nackdelar.
försök framhäva din goda sida
var inte så självkritisk
Om ingen annan berömmer dig
kan du berömma dig själv
det stärker självförtroendet




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-06-28 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP