Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mera Mötley


Looks That Kill

Se, ser du inte
att världen brinner så hett
för att du ska se




Bunden vers (Haiku) av Lustverket VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-28 14:07



Bookmark and Share


  Respons VIP
Det är svårt att blunda för miljöhoten. Bra påminnelse!
2023-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP