Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig betyder ingenting

aldrig betyder ingenting 

det har det aldrig gjort 

 

och kommer aldrig att göra 

när tiden har haft sin gång

 

för saknad är starkare en allt 

tillomed kärleken för saknaden 

 

efter den önskar jag ingen men 

den är bättre en att man aldrig

 

har mött den alls ett nödvändigt

ont i mitt liv och min värld för om 

 

aldrig inte funits så hadde det inte funits 

något alls så säg inte aldrig för det betyder 

 

ingenting alls och har aldrig gjort när

saknaden kommmer fram som intensivast 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-06-28 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten