Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


rastplatser klokuggla



svängde in på rastplatsen
doftrosen
postar bilden till dig
känn doften
från sommarens
blommande ängar









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2023-06-29 09:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tack :)
2024-02-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP