Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett glas, eller fem

Gråmulen förfest.
Förförande baksmälla.
Bakom bardisken.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2023-06-29 21:58



Bookmark and Share


  Gawain VIP
En blöt kväll går antingen under all radar rakt i glömska eller tvärtom. Tillfället mer än vätskan tror jag avgör lågvattnet här.
2023-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP