Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manar till eftertanke

 

 


Varje dag

skapar jag minnen hos andra

genom mitt sätt att vara

 

allt jag gör och säger i dag 

har stor betydelse

för hur morgondagen skall bli

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-06-30 09:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Stämmer så bra...fint...
2023-07-16

  Susen VIP
Tänkvärda och kloka ord. Här fint fångade
2023-07-04

  Eva Helene VIP
Så borde fler tänka, för då skulle världen se annorlunda och bättre ut.
2023-07-02

  Blomma-Stjärna VIP
ja, vi skapar mening med hur vi tänker, vi skapar glädje när vi önskar väl!
2023-07-01

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt om hur dåtid, nu och
framtid går i varann.
2023-07-01

  Respons VIP
Kloka tankar!
2023-06-30

  Gömar VIP
Kloka ord att ta till sig
2023-06-30

  Öknens Ros VIP
Det man gör idag återspeglas i morgondagen.
2023-06-30

  Maria Sundelin VIP
Kloka tankar
Kramar
2023-06-30

  BenGust VIP
Att forma sitt sätt att vara
är också en konst.
2023-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP