Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idé

Det är helt jävla sinnesjukt att vi inte fått förklarat i rena ord att förlåtelse är enkelt.

"Är det värt att hata person A pga x?"
Om nej:
Gör det inte

Det är ingen magiskt ekvation, eller ens en djupgående empatisk förmåga.
"Älskar du dig själv nog för att acceptera att ditt (jag) är en produkt av händelseförloppet?"
Om nej:
Det har ingenting med dom att göra.

Det är hippiedippie-skit.
Men har du förlåtit någon?
Har du önskat kärlek?

Jag vet inte hur jag lärt mig




Bunden vers av Adrian.Eckman VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-07-01 03:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adrian.Eckman VIP