Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Saltöken. Av MariL 2023-07-02. Texten lästes detta datum, oavsett sedan då texten lades ut. Själv vet jag förstås inte alldeles klart vad den pennan ville skriva, men läsbart är det.


Kommentar på en text (2632) bara ord (4-3-2)






Jo, det här är ett stycke poesi,
för likt en skulptur,
tavla eller andre uttryck
skall själva verket beröra,

påminna en om något,
likt ett stycke musik

kunna få lyssnaren att känna,
sig för i livets korridor,
slingrande sig likt labyrinten.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2023-09-19 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP