Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlös kommunikation 5

Som om inget hade hänt

kysste han mig




Fri vers av Tea Alex
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-07-03 13:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Plötsligt hände ingenting och ändå,
plötsligt hände allting, av betydelse.

2023-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex