Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tro vad du vill.

du säger det finns ingen gud för mig.
jag säger jag skickar .
tanken till gud.jo du svarar jag.
jag känner ljus strålarna.
uppifrån just nu..
tro vad du vill.
kände änglarna stod.
runt min säng i går -
då går alt bra.
jag kände nån stod .
bredvid min säng i går igen.
skrev 13 45 i dag-
av birgitta 3 6 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-03 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP