Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årskontroll

Känns bättre nu.
Efteråt.
Trött. Så trött.
Ett möte.
Med en läkare.
Som verkligen lyssnar.
Jag kände mig hörd.
Jag grät.
Jag var jag.
I ett näste av känslor.
Av alla de krossade skal.
Hon fann Fabergéägget.
Oförstört.
Så kändes det.
När jag gick därifrån.
Med steg av rosenkvarts.
Jag tog mig hem.
Varje andetag.
Ett nytt liv.
Att leva.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-03 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP