Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsdrag.

Det kan tyckas som att jag har haft mitt fönster stängt.
Men mitt fönster har stått på glänt.
Nu stänger jag igen mitt fönster.
Jag har inte tid för korsdrag idag.






© Karl-Johan Lagerberg.




Prosa av Karl Friman VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-07-04 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Friman
Karl Friman VIP