Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilar intill

Kommer kanske inte
känna
sommarbrisens dun
mot min hud
så som
de vingklippta kvällar
som förenade
natten
med morgonen
men
förhoppningsvis
lär jag
känna
videungens vingslag
så smekande nära
att jag kan följa den
med blicken
som om
det vore
jag själv.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-07-04 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP