Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depression och ångest är som vågor.

Depression och ångest är som vågor.
Dem blir inte lugnare.
Du måste bara lära dig att bli...
En bättre surfare.






© Karl-Johan Lagerberg.








Prosa av Karl Friman VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-05 15:47



Bookmark and Share


  Himlarymder VIP
Rätt surfbräde låter som en vettig start men jag besitter inte modet att lära mig surfa. Finns det några alternativ?
2023-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Karl Friman
Karl Friman VIP