Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsrummets hjärtslag

Att orka se mörkret.
I en sjö fylld med glittrande videung.
Att känna igen sig i spegelbild av frusen magnolia.
Ett stenkast bort vardagen i ett valnötsskal.
Men nu.
Just nu.
Bara vara.
Sig själv.
Att orka se ljuset.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-07-07 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP