Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkerseende

Jag är fri.
I ett hav av övervintrade hajar.
En skärva blod.
Rinner längs kroppen.
Jag gör mig osynlig.
Inför mig själv.
Inför alla.
Inför hajarna.
Jag möter deras blick.
Jag är inte rädd.
Med en skärva i handen.
Jag överlever världen.
När det tysta tystnat.
Jag hör dem cirkulera runt mig.
Om och om igen.
Som om blodet inte är svaret.
På allt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-07-10 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP