Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vokabulär

Satan vad jag älskar dig
Helvetes jävla hästkuk som knullar sin mormor vad jag älskar dig
Alla könsord i världen i relation till omedelbara internationella kriser, våld från poliser och priser till hundar som hoppar över hinder vad jag älskar dig.

Strikt påvisad eller exposivt befriad vad jag älskar dig.

Samtida messias elleer humorbefriad vad jag älskar dig.

Jag älskar dig inom mitt totala etymologiska spektrum
Men du lär mig nya ord




Fri vers av Adrian.Eckman VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-11 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adrian.Eckman VIP